The Basic Principles Of مشتری بالقوه


البته به این نکته توجه داشته باشید که نباید به مدت طولانی به چشمان طرف مقابل خود زل بزنید.

تکنیک فروش “چالشگر ” به دنبال تغییر تفکر مشتری بالقوه است که ایجاد لحظه ایی که مشتری بگوید “اوه ، درسته “.
مشتری کیست
در سراسر فرایند فروش ، باید با افراد متفاوتی صحبت نمایید. هر فروشنده نیاز به رویکرد تناسب دارد.

انسان‌ها به طور ذاتی از چیز‌های ناشناخته می‌ترسند. این ترس در گذشته به نیاکان ما که تنها شکارچی بودند کمک می‌کرد تا توسط حیوانات وحشی و درنده خورده نشوند.

فروشنده اسامی و ابتدایی ترین اطلاعات مشتریان را می نوشت. و وقتی می خواست به اطلاعاتی درباره مشتری برسد، سررسید خود را باز می کرد و به دنبال اطلاعات مورد نیاز می گشت.

زمانی که مشتری بالقوه فهمید که شرایطش در حال بدتر شدن است، باید سوالاتی در خصوص ارزش واقعی راه‌حل قابل ارائه برای درمان شرایط موجود ، مطرح نمود.

مرحله بعدی فرایند، بخش‌های مختلف موجود در بازار و اهداف تجارت خود را ارزیابی کنید تا مناسب ترین قسمت بازار را برای محصولات یا خدمات خود پیدا کنید.

در این نوشتار قصد دارم به موضوع مشتری و بحث‌های حول محور آن بپردازم. همانطور که در مقاله‌ی مشتری کیست؟ براتون توضیح دادم شخصی را می‌توان مشتری خطاب کرد که با دادن پول از کالا و خدمات شرکت شما استفاده کند.

آقای روزنتال و باباد که این نظریه را در سال ۱۹۸۵ ابداع کرده‌اند، آن را این‌چنین توصیف می‌کنند: “زمانی که انتظار رفتاری خاص از کسی را داریم، احتمالا به گونه‌ای رفتار می‌کنیم که این انتظار را داریم”

با دانش و زیرکی کافی ، فروشنده می‌تواند مشتری را به سمت و سویی خاص تحریک و هدایت نماید.

تیم‌های بازرگانی می‌توانند روابطشان را بهتر مدیریت کنند.

طبق «ژورنال استراتژی کسب‌و‌کارهای کوچک»، داشتن ارتباط چشمی در ایجاد انگیزه و رغبت در کسی که با او صحبت می‌کنید، بسیار موثر است و باعث می‌شود آن فرد بخواهد بیشتر به شما اعتماد کند.

تصور کنید کسب‌و‌کار شما، خدمات یا محصولات خوبی برای ارائه دارد اما در جذب مشتری عملکرد خوبی ندارد و شما مشتریان بالقوه خود را در ابتدای راه از دست می‌هید.

“مشتریان ما دقیقاً چه می خواهند و به چه چیزی نیاز دارند؟” و

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *